Kuka Jenna?

Hellou, se olen minä!

Tyyppi näiden kotisivujen, kuvien ja kirjoitusten takana. Tai kaiken takana, mikä liittyy yritykseeni Parturi-Kampaamo Jennalla. Because I do all by myself….

Omistan oman parturi-kampaamon Kauhajoen keskustassa.
Olen siis ”kauhajokinen” parturi-kampaaja (heittomerkit, koska juureni ovat naapurissa Isojoella, enkä ehkä ikinä opi sanomaan itseäni Kauhajokiseksi).

Olen valmistunut Kauhajoelta Suupohjan Ammatti-Instituutista vuonna 2014.
Koulutus kesti kolme vuotta (2011-2014) ja sisälsi 2 työssäoppimis jaksoa, sekä viikottaista asiakaspalvelua koululla. Kesät 2013 ja 2014 olin töissä kampaamossa.
Opinnäytetyöni hiusalalla käsitteli hiuspohjan ongelmia ja niiden hoitamista, sekä System 4 tuotesarjan tuotteita.

Ammattikoulun suoritettuani opiskelin maskeerauksen opintolinjalla Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaan Opistolla. Opintolinja kesti yhden lukukauden (2014-2015). Maskilla pääsin mukaan monenlaisiin projekteihin, joista suurin oli eri alojen opiskelijoiden yhteinen päättötyö, Grease-musikaali.

Opiskeluiden jälkeen heinäkuussa 2015 aloitin työs Seinäjoella yrityksessä Cm Hiustalo Oy.

Vuoden palkallisena olosta nauttineena, irtisanouduin ja perustin oman toiminimen heinäkuussa 2016.
Elokuussa 2016 aloitin vuokratuolilla Kauhajoella liikkeessä Hiushuone Sakari Närvä ja siitä se tie yrittäjänä sitten lähti.

Toukokuussa 2018 avasin oman liikkeen Isojoella, jossa työskentelin 1-2 päivää viikossa vuokratuolipaikan ohella.

Loppuvuodesta 2020 sain tarjouksen josta en voinut kieltäytyä ja sen myötä avasin oman liikkeen Kauhajoella 5.1.2021. Lopetin työt Isojoella heinäkuussa 2021 ja työskentelen nyt täysipäiväisesti Kauhajoella.

Jenna töissä.

Työskentelen pääasiassa ti-la joitain poikkeuksia lukuun ottamatta.

Pidän pitkien hiusten värjäyksistä, luonnollisista, pehmeistä, lopputuloksista, mutta myös räikeistä, näyttävistä väreistä jotka korostavat kantajansa persoonaa!

Kouluttaudun aktiivisesti (sen mukaan kuinka koulutuksia alueellani järjestetään).
Eniten käyn värjäyskoulutuksissa. Koulutus tuo aina uutta intoa ja ideoita omaan tekemiseen! Kouluttautuminen hiusalalla on välttämätöntä, jos aikoo pysyä menossa mukana.

Se että pidän pitkien hiuksin värjäämisestä ei tarkoita, että en pitäisi muista töistä! Kaikki värjäys ja leikkaus kokonaisuudet ovat suosikki töitäni.
Kampaukset ja meikkaukset puolestaan ovat syy siihen, miksi työskentelen kesällä lauantaisinkin.
Voisin todeta työskenteleväni ”kauneuren tähäre”. Kaikki ovat kauniita, joitakin pitää vain muistuttaa siitä vähän isommalla siveltimellä, kuin toisia.