Tuotteet

Muista mainita mikäli haluat palvelun pelkästään hajusteettomilla tuotteilla!

Sim Sensitive

Sim Finland Oy on vuodesta 1994 valmistanut laadukkaita, hajusteettomia kampaamotuotteita, Suomessa. Alle 30 vuoden aikana Sim on muuttanut Kangasalalta Ylöjärven Elovainiolle ja vuonna 2020 se siirtyi Ylöjärven 4600 neliöisestä tehtaasta, uusiin noin 8200 neliön tiloihin Teivoon. Näyttävä musta rakennus on ihan 3-tien kupeessa, Teivon ABC:n vieressä.
Sim Finland Oy laajentaa jatkuvasti toimintaansa maailmalle ja se on yksi edelläkävijä maailman hajusteettomien kampaamotuotteiden valmistajana.

Kotimaisen valmistajan Sim Finland Oy:n hiusvärit.
Hiusvärisarja Sim SensiDO on hajusteeton, vegaaninen ja se on suunniteltu nimenomaan pohjoismaisen hiuksen värjäämiseen. SensiDO on tarkoitettu ammattikäyttöön. Korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti SensiDO tuotteissa käytetään vain tarkasti valittuja laadukkaita raaka-aineita. Sim-tuotteet valmistetaan Tampereella, 3-tien varressa, ihan siinä Teivon raviradan vieressä.

Hajusteeton DS hoito- ja muotoilutuotesarja.
Tarjoan hajusteettomana vaihtoehtona asiakkaalle DS-ulosmyyntituotesarjan shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet. DS on täydellinen sarja hajusteyliherkkyydestä kärsivälle tai sinulle joka haluat vain pienentää päivittäistä kemikaalikuormaasi. DS-sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Ne ovat myös vegaanisia.

Hiuspohjan ongelmiin suunniteltu System 4
System 4 on hiuspohjan ja hiusten hyvinvointiin suunniteltu hajusteeton terapiasarja, joka tarjoaa avun suureen osaan hiuspohjan ongelmista. Kaikki System 4 tuotteet ovat dermatologisesti testattu ja ne sopivat myös herkälle iholle. Sarjan tuotteet sopivat loistavasti myös esimerkiksi lapsille. Terveestä hiuspohjasta kasvaa terve hius.

Hajusteeton permanentti
Sim Sensitiven valikoimista löytyy hajusteeton permanenttiaine Silk Keratin ja Curl & Straight tyvigeeli. Permanentti ei ole hajuton, mutta allergisoivat ja yliherkkyyttä aiheuttavat parfumit on jätetty tuotteesta pois.

KMS

KMS, #kmshair tai alun perin KMS California, on vuonna 1976 Californiassa perustettu selektiivinen kampaamotuotesarja. Tuotteet valmistetaan Saksassa, josta ne kulkeutuvat ympäri maailmaa laadukkaisiini KMS-kampaamoihin. Tuotteiden valmistuksessa on alusta asti syvennytty laadukkaisiin raaka-aineisiin ja niiden ominaisuuksien tarkkaan tutkimiseen.

KMS-sarjan tuotteissa käytetään korkean suorituskyvyn Trifinity-teknologiaa, joka varmistaa parhaan mahdollisen looputuloksen ja sen, että kaikki sarjan tuotteet toimivat keskenään, toisiaan tukien. Tuotteet on jaettu kolmeen ryhmään START.STYLE.FINNIS.

STAR. Pesu- ja hoitotuotteet. Parantaa hiuksen rakennetta ja valmistaa hiuksen style-sarjan tuotteille, jolloin style-tuotteet levittyvät tasaisesti. Käytetään märissä tai pyyhekuivatuissa hiuksissa.

STYLE. Muotoiluun, oman tyylin hakemiseen ja sen vahvistamiseen. Jokaisella style-tuotteella on oma yksilöllinen koostumuksensa ja niistä löytyy omat tuotteensa jokaiseen tyyliin. Haluttiin sitten volyymia, rakennetta, kiiltoa, sileyttä, kiharaa tai suoraa lopputulosta, tästä muotoilutuotesarjasta löytyy jokaiselle jotain.

FINNIS
Tuotteet tyylisi viimeistelyyn. Auttavat pidentämään style-tuotteiden vaikutusta, antavat pitoa ja tarjoavat parhaillaan jopa 3 päivän kosteussuojan.

Goldwell

SensiDO värien lisäksi käytössäni on Goldwellin värisarja nimeltä Elumen. Jollekin Elumen saattaa tuoda mieleen räiskyvän kirkkaat punaiset, ehkä sinisetkin. Sitä Elumen aluksi olikin. Nyt Ellu on jo 20 vuotias ja tarjoaa erittäin paljon muuta, kuin pelkästään shokkivärjäyksiä.
Elumen on erityisellä teknologialla varustettu hiusväri, jonka toiminta perustuu sähkövaraukseen. Tavanomaisissa väreissä sekoitetaan väriaine ja ”kehite”, mutta Elumenia käytetään sellaisenaan. Se on kuitenkin eriasia kuin normaali suoraväri, sillä se on kestoltaan erinomainen.
Ellulla pystytään toteuttamaan kaikenlaiset värjäykset hiusta ja hiuspohjaa rasittamatta. Lopputuloksena Elumen-värjäyksen jälkeen on äärimmäisen kiiltävä ja elinvoimainen hiusväri. Sopii myös PPD-allergikoille.