Palvelut

Hiusten leikkaukset: 

kampaamo- ja parturityöt, lasten hiusten leikkaus, otsahiusten leikkaus, koneleikkaus, pitkien hiusten tasaus

Hiusten värjäykset:

Erilaiset värjäykset yhdellä värillä värjäyksestä, erikoisiin monisävyvärjäyksiin ja raidoituksiin. Toteutan värjäykset kotimaisia ja hajusteettomia Sim Sensido hiusvärejä käyttäen, asiakkaan toiveiden ja hiusten ehtojen mukaisesti, monilla erityyppisillä tekniikoilla. Värjäykset niin superlyhyisiin, kuin erikoispitkiinkin hiuksiin ja kaikkiin siltä väliltä. 

Rakennekäsittelyt:

”Rakennekäsittelyt” eli permanentit, pehmennykset, kohotuskäsittelyt, yms. yms. Lyhyisiin, puolipitkiin, ja pitkiin hiuksiin. Kunnon kiharaa vai loivaa lainetta? Kumpikin käy! Käytössä kotimaiset Sim Sensitive permanenttiaineet. 

Kampaukset:

Arkeen vai juhlaan? Oletko itse juhlakalu vai vieraaksiko menossa? Onko tiedossa tärkeä palaveri tai ilta ystävien kanssa? Oli kyseessä sitten omat häät tai joka vuotiset Juhannus festarit, joka hetkeen voi ottaa kampauksen!!

Kampauspalvelut voidaan räätälöidä hyvin yksilöllisesti: kesän festareille tai perjantai-illan rientoihin nopea lettikampaus 15-20 eurolla. Täytätkö kenties pyöreitä? Juhlakalunhan ei sitten sovi esiintyä pörröpäänä. Kauniisti föönattu ja viimeistelty kampaus saa lyhyenkin hiuksen juhlavaksi. Sukulaistytön rippijuhliin pyöräytetään rento kihara kampaus muutamalla kympillä. 

Tai sitten, tarkasti suunniteltu ja pohdiskeltu kampaus, johon jokainen suortuva on aseteltu tarkkaan harkiten ja koristeitakin on mietitty useampaan otteeseen. Kampausta kokeillaan pari viikkoa ennen h-hetkeä, tsekataan vielä viimeiset muutokset ja elämäsi tärkeimpänä päivänä kampaus kruunaa täydellisen kokonaisuuden. 

Mitä ikinä onkaan tulossa, kerro siitä ja suunnitellaan yhdessä mitä taikoja hiuksillesi tehdään!

Ehostukset:

Miksi stressata meikistä, kun joku muu voi tehdä sen. Toteutan erilaiset ehostukset kevyestä päivämeikistä, juhlallisiin glamour-ehostuksiin tai vaikka rajumpaankin bilemeikkiin. Käytössäni on erittäin runsaspigmenttiset ja kestävät ammattilaiskäyttöön tarkoitetut Grimas meikit. 

Lisäksi minulta on mahdollisuus tilata (joskus myös mahdollisuus ostaa suoraa) Oriflame-kosmetiikkaa. Jos siis tarvitset huulipunan tai vaikka puuterin juhlapäiväksi, mainitse asiasta mielellään jo meikkiaikaa varatessasi.

Ripsien ja kulmien värjäykset:

Teen myös kestovärjäyksiä ripsiin ja kulmakarvoihin. Käytössäni on Refectocil-kestoväri, joka on suunniteltu nimenomaan ripsien ja kulmien värjäämiseen. 

Kulmakarvojen värjäys näyttää täysin luonnolliselta, koska värjäyksessä on kyse olemassa olevan karvan värjäämisestä, ei uuden muodon luomisesta tai tatuoinnista, microbladingista tai mistään muustakaan.. Sama pätee ripsiin, hyvin vaalea ripsiset saavat suurimman hyödyn ripsien värjäämisestä ja selviävät parhaimmillaan jopa ilman ripsiväriä. 

Värjäys kestää parhaimmillaan useita viikkoja.

Hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyt:

Hiusten hoitokäsittelyyn käytetään tuotetta Sim SensiDO Simplex Bonder. Hoito korjaa hiuksessa olevia vaurioita, elvyttää kuivaakin hiusta ja palauttaa hiukseen upean kiillon. Hoitokäsittely voidaan tehdä värjäyksen yhteydessä, jolloin se suojaa hiusta vaalennus- tai värikäsittelyn aikana (hinta alk. 15€) tai täysin erillisenä käsittelynä, jolloin hoito on tehoikkaimmillaan (hinta alk. 35€) 

Hiuspohjan hoitokäsittelyt esimerkiksi kuivalle tai rasvaiselle hiuspohjalle. Hoitokäsittely voidaan tehdä myös rentouttamaan kireää hiuspohjaa tai stimuloimaan hiusnystyjä (apua hiustenkasvuun). Hoitokäsittely voi olla myös pelkästään rentouttava palvelu ilman suurempia ongelmia. Käytössäni on Sim Sensitive System 4-tuotteet, jotka on suunniteltu hiuspohjan ongelmiin. Ne ovat myös täysin hajusteettomia (ei hajuttomia).